Reconnective Healing

Om du har tur, kommer ditt helande i den form du väntad dig. Om du verkligen har tur, kommer ditt helande i en form du inte ens drömt om - en som universum speciellt har i åtanke för dig.   - Dr Eric Pearl "Heal Others, Heal Yourself."

 

Reconnective Healing

Reconnective Healing är en kraftfull energi healing form för dig som vill ha god hälsa,  underlätta läkningsprocesser i kroppen och själen, skapa balans i livet och förbättra livskvaliteten. Reconnective Healing behandlar inte specifika sjukdomar eller hälsoproblem. Avsikten är i första hand att återställa balansen som i sin tur kan medföra tillfrisknande. Den bringar fram kroppens och själens inneboende glädje och kraft.

Ta emot ett flöde av energi, ljus och information


Pris: 650SEK/session
Det behövs bara 1-3 sessioner för att känna effekten av behandlingen.
Behandlingen kan ges även på distans.

Dr Eric Pearl som introducerade denna kraftfulla metod anser att Reconnective Healing kom till som en del av människans evolution. Den är helheten och universums intelligens.

Forskare, bl a Dr William Tiller, Dr Gary Schwarts och Dr Konstantin Korotkov, har fått dokumenterade mätningar av hjärn- och hjärtaktivitet som gjordes på både utövare och mottagare av Reconnective Healing. Det visat sig att Reconnective Healing har en ny uppsättning av helande frekvenser och möjligen en helt ny bandbredd. Reconnective Healing skiljer sig från tidigare kända former av energihealing. Den anses sprida energi, ljus och information.